Szállítási díj – futáros kiszállítás díja  

A személyes átvétel lehetősége mind a telephelyen, mind pedig az ideiglenes átvételi pontokon megszünt!

Termékeink kiszállításáról a Sprinter Futárszolgálat Kft, valamint a Magyar Posta MPL gondoskodik.

A csomagok kiszállítása a Sprinter Futár Kft által az ország egész területén minden csomagra egységesen bruttó 1.900 Ft. A szállítási díj a Sprinter Futár Kft általi szállítás választásakor, a rendelés leadásakor automatikusan felszámításra kerül!
Az utánvétes csomagküldésért további díj a Sprinter Futár Kft által szállítva csak akkor számolódik fel, ha a rendelés összértéke nem haladja meg a 10.000 Ft-ot! A felszámolt további díj, a „10.000 Ft alatti rendelés utánvét pótdíja”-két számolódik fel, összege bruttó 490 Ft.

A Magyar Posta által szállított csomagok feladási díja a mindenkori postai csomagdíjszabás szerint alakul.
„Árufizetéses” (utánvétes) csomag esetében 10 kg súlyhatárig 4.440 Ft, az ennél súlyosabb, illetve más különszolgáltatást is igénylő csomag díja egyedi, a mindenkori postai csomagdíjak szerinti ár.

A futártól történő átvétel NEM „SZEMÉLYES ÁTVÉTELT” jelent, így annak díját átutalással, utánvétes küldés esetén pedig a futártól való átvételkor ki kell fizetni! A futárnál az utánvét kifizetése készpénzzel és bankkártyával egyaránt történhet!

A 30.000 Ft fölötti rendelés kiszállítása ingyenes!

A kiszállítás várható időpontjáról a csomagszám megadásával lehet tájékozódni (e-mailben küldjük meg a rendelés feladásakor a tájékoztató weboldal linkjével együtt).

A telefonszám megadása hasznos lehet a futár számára, amennyiben valamilyen akadályba ütközik csomagja kézbesítése során.

Átvételi díj telephelyünkön és ideiglenes átvételi pontunkon

A személyes átvétel lehetősége mind a telephelyen, mind pedig az ideiglenes átvételi pontokon megszünt!

Figyelem! 

A csomag átvételekor kérjük, azonnal ellenőrizze a csomag külső csomagolásának sértetlenségét! Amennyiben csomagja jelentősen sérült, csak kárfelvételi nyilatkozattal (a futárnál kell erre rendszeresített nyomtatványnak lennie) vegye azt át a futártól! Ennek hiányában tagadja meg a csomag átvételét és azonnal jelezze felénk az e-mailes, vagy telefonos elérhetőségeinken ennek tényét!

Átvétel után amennyiben lehetséges, azonnal ellenőrizze a küldemény sértetlenségét! Futár partnerünk felé az átvételt követő 3. napig van lehetőségünk kárigény benyújtására, ezért kérjük tisztelt ügyfeleink a gyors értesítésre! 

Sérülés esetén kérjük készítsen fotókat a károsult küldeményről, a csomagolásról és minden olyan momentumról amit fontosnak gondol a káresemény tisztázása érdekében. A képeket küldje el e-mailes elérhetőségünkre! 

A bejelentett károkat cégünk ügyfélközpontú filozófiájának megfelelően minden esetben igyekszünk gyorsan, ügyfeleink számára megnyugtatóan rendezni, cseretermék küldésével, a sérült termék futár által történő visszavételével (a visszavételről és szállításról mi gondoskodunk), a rendelt hangszer másik típusra cserélésével, vagy az ár visszautalásával.

Segítség a vásárláshoz

A termékek ára forintban értendőek és az Áfát is tartalmazzák! Alapvető célunk, hogy minden termékünk azonnal elérhető legyen, előfordulhat azonban, hogy csak rendelésre tudjuk azt beszerezni. Ebben az esetben minden esetben jelezzük ennek tényét és a termék várható érkezését, kiszállítását! 

Készletinformációval, becsült  szállítási határidővel, technikai segítséggel szívesen állunk mindenki rendelkezésére. Ezzel kapcsolatosan kérjük e-mailes elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot!

info@gitarpontneked.hu

Rendelés, rendelések menete:

A termék kiválasztása

A termékek keresésére több opció is kínálkozik, beírhatja a termék nevét, a gyártót vagy a termék típusát a webáruház keresőjébe, vagy kereshet kategóriák szerint a menükben. 

A kiszemelt termék mellett található kosár gomb lenyomásával, illetve a rendelni kívánt termék mennyiségének  beállításával indíthatja el a vásárlást.

A következő oldalon megjelenik a „kosár” tartalma, így figyelemmel kísérheti rendelése adatait.

További lépésként választhatjuk a „Vásárlás folytatása” megoldást vagy „Tovább a pénztárhoz” lehetőséget.

Vásárlását lebonyolíthatja nem regisztrált felhasználóként, vagy regisztrálhat wesáruházunkba, ebben az esetben kényelmesebben kísérheti nyomon rendelése állapotát, illetve új szállítási címet, címeket is megadhat.

A következő lépésben meg kell adni a számlázási, illetve szállítási adatokat, fontos, hogy helyes e-mail és telefonszám kerüljön megadásra!

Ezek hiányában a futárszolgálat nem továbbítja csomagját.


Telefonos elérhetőségünk jelenleg szünetel, nem elérhető!