Szállítás és átvevőponton történő átvétel, a futáros kiszállítás díja  

Termékeink kiszállításáról a Sprinter Futárszolgálat Kft gondoskodik.

A csomagok kiszállítása az ország egész területén minden csomagra egységesen bruttó 1.280 Ft. A szállítási díj a rendelés leadásakor automatikusan felszámításra kerül! 

Az utánvétes csomagküldésért további díjat nem számolunk fel!

A futártól történő átvétel NEM „SZEMÉLYES ÁTVÉTELT” jelent, így annak díját átutalással, utánvétes küldés esetén pedig a futártól való átvételkor ki kell fizetni! A futárnál az utánvét kifizetése készpénzzel és bankkártyával egyaránt történhet!

30.000 Ft fölötti rendelés kiszállítása, és átadóponton történő átvétele ingyenes!

A kiszállítás várható időpontjáról a csomagszám megadásával lehet tájékozódni (e-mailben küldjük meg a rendelés feladásakor a tájékoztató weboldal linkjével együtt).

A telefonszám megadása hasznos lehet a futár számára, amennyiben valamilyen akadályba ütközik csomagja kézbesítése során.

Átvételi díj telephelyünkön és ideiglenes átvételi pontunkon

Előzetes egyeztetés után a megrendelt termékek átvehetőek telephelyünkön (Sülysápon – az átvétel átvevőpont jelleggel, kicsomagolás nélkül ingyenes), vagy ideiglenes Budapesti átvevőpontunkon (Bp. XIV. Ond vezér útja 25.)! 

Budapesti átvevőpontunkon a csomag átvételének díja, ha annak összértéke nem haladja meg a 30.000 Ft-ot, 500 Ft.

A csomagkézbesítési, vagy átvételi díja jellemzően a teljes rendelési összeg kifizetésekor, átutalásakor kerül kiegyenlítésre! Telephelyünkön és ideiglenes átadópontunkon a fizetés jelenleg kizárólag készpénzzel történhet! 

Figyelem! 

A csomag átvételekor kérjük, azonnal ellenőrizze a csomag külső csomagolásának sértetlenségét! Amennyiben csomagja jelentősen sérült, csak kárfelvételi nyilatkozattal (a futárnál kell erre rendszeresített nyomtatványnak lennie) vegye azt át a futártól! Ennek hiányában tagadja meg a csomag átvételét és azonnal jelezze felénk az e-mailes, vagy telefonos elérhetőségeinken ennek tényét!

Átvétel után amennyiben lehetséges, azonnal ellenőrizze a küldemény sértetlenségét! Futár partnerünk felé az átvételt követő 3. napig van lehetőségünk kárigény benyújtására, ezért kérjük tisztelt ügyfeleink a gyors értesítésre! 

Sérülés esetén kérjük készítsen fotókat a károsult küldeményről, a csomagolásról és minden olyan momentumról amit fontosnak gondol a káresemény tisztázása érdekében. A képeket küldje el e-mailes elérhetőségünkre! 

A bejelentett károkat cégünk ügyfélközpontú filozófiájának megfelelően minden esetben igyekszünk gyorsan, ügyfeleink számára megnyugtatóan rendezni, cseretermék küldésével, a sérült termék futár által történő visszavételével (a visszavételről és szállításról mi gondoskodunk), a rendelt hangszer másik típusra cserélésével, vagy az ár visszautalásával.

Segítség a vásárláshoz

A termékek ára forintban értendőek és az Áfát is tartalmazzák! Alapvető célunk, hogy minden termékünk azonnal elérhető legyen, előfordulhat azonban, hogy csak rendelésre tudjuk azt beszerezni. Ebben az esetben minden esetben jelezzük ennek tényét és a termék várható érkezését, kiszállítását! 

Készletinformációval, becsült  szállítási határidővel, technikai segítséggel szívesen állunk mindenki rendelkezésére. Ezzel kapcsolatosan kérjük e-mailes elérhetőségeinken vegyék fel velünk a kapcsolatot!

info@hangszertar.eu

Rendelés, rendelések menete:

A termék kiválasztása

A termékek keresésére több opció is kínálkozik, beírhatja a termék nevét, a gyártót vagy a termék típusát a webáruház keresőjébe, vagy kereshet kategóriák szerint a menükben. 

A kiszemelt termék mellett található kosár gomb lenyomásával, illetve a rendelni kívánt termék mennyiségének  beállításával indíthatja el a vásárlást.

A következő oldalon megjelenik a „kosár” tartalma, így figyelemmel kísérheti rendelése adatait.

További lépésként választhatjuk a „Vásárlás folytatása” megoldást vagy „Tovább a pénztárhoz” lehetőséget.

Vásárlását lebonyolíthatja nem regisztrált felhasználóként, vagy regisztrálhat wesáruházunkba, ebben az esetben kényelmesebben kísérheti nyomon rendelése állapotát, illetve új szállítási címet, címeket is megadhat.

A következő lépésben meg kell adni a számlázási, illetve szállítási adatokat, fontos, hogy helyes e-mail és telefonszám kerüljön megadásra!

Ezek hiányában a futárszolgálat nem továbbítja csomagját.


Telefonos elérhetőségünk: 06-70-588-3807